BrickBin S afvalbak van 100% gerecycled materiaal

De BrickBin S is een duurzame afvalbak om afval gescheiden in te zamelen. De afvalbak is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, in Nederland. Hierdoor werkt u mee aan een beter milieu door afval te scheiden in een 100% gerecyclede afvalbak.

Het is de kleinere uitvoering van de BrickBin en is geschikt voor locatie waar de beschikbare ruimte beperkt is. Je kan kiezen om 2-3-of 4 BrickBin’s S aan elkaar te koppelen, zodat je de afvalstroom duurzaam kan scheiden.

De BrickBin S is ook circulair en kan volledig worden gerecycled!

  • Gemaakt van 100% gerecycled materiaal
  • Volledige productie in Nederland
  • Diverse samenstellingen om afvalscheiding makkelijk te maken
  • BrickBin S is 100% circulair

BrickBin afvalbak = ReduceReuseRecycle

BrickBin S grijs gekoppeld

De BrickBin S is een circulair product

Een circulair product betekent dat de BrickBin S opnieuw gerecycled kan worden na gebruik. Hierna wordt de afvalbak verwerkt tot een grondstof voor de productie van een nieuw product.
De BrickBin S kan weer bij ons worden ingeleverd, ongeacht de reden. Zo zorgen wij ervoor dat de BrickBin S weer helemaal gerecycled en wordt de afvalbak klaargemaakt voor een leven als nieuwe BrickBin.

De BrickBin S heeft een modulair systeem

De afvalscheidingsunit heeft een scharnierend deksel om de volle 30 liter zak makkelijk te kunnen vervangen als deze vol is. Hij is moduliar koppelbaar met een kunststof schroevenset.

In de deksel zijn gekleurde aluminium ringen gemonteerd om duidelijk te laten zien welke afvalstromen in welke afvalbak horen. Deze kunnen ook nog worden voorzien van een bijbehorende sticker met een pictogram en tekst. De opening heeft een diameter van 18 centimeter voor papierafval, restafval, of plasticafval. Voor organisch afval hebben wij een afvalbak voorzien van een afsluitbare klepdeksel (Ø 20 cm) om te voorkomen dat er vieze geuren door de ruimte verspreiden.

Er is zelfs een mogelijkheid om een bekerhouder in de afvalbak te plaatsen. De gekleurde aluminium plaat met 4 gaten (openingen Ø 8 cm) is speciaal ontworpen voor het inzamelen van (koffie)bekers. Door het buizenframe van de bekerinzet worden de weggegooide bekers automatisch efficiënt gestapeld waardoor er meer bekers in de bekerbak passen.

BrickBin S bovenaanzicht gekoppeld