Brickbin circulaire en modulaire prullenbakken afval
Logo brickbin

Prullenbak kantoor

Perfect voor afval scheiden op kantoor

Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, biedt deze duurzame afvalbak niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw kantoorinrichting.

Kantoor prullenbak

De BrickBin is de perfecte oplossing voor efficiënt afval scheiden op kantoor. Gemaakt van 100% gerecycled materiaal, biedt deze duurzame afvalbak niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw kantoorinrichting. Met meerdere compartimenten kunt u gemakkelijk papier en karton, plastic, GFT-afval en ander afval gescheiden houden. Door de verschillende kleuren is het makkelijk te zien waar welk soort afval in hoort. Door BrickBin te kiezen, draagt uw kantoor bij aan een schonere planeet en een groenere werkomgeving. Maak vandaag de bewuste keuze voor een duurzamere toekomst op uw kantoor met BrickBin.

BrickBin 60 liter collectie - prullenbak kantoor

BrickBin

De originele BrickBin met een inhoud van 60 liter. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en koffie.

BrickBin 60 liter collectie

BrickBin S

De kleinere BrickBin S met een inhoud van 30 liter. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en koffie.

Afval scheiden op kantoor

Afvalscheiding op kantoor is niet alleen een verantwoorde keuze, maar ook een kans om positieve verandering te stimuleren binnen uw werkomgeving. Door het implementeren van een efficiënt afvalscheidingssysteem op kantoor, laat u zien dat uw bedrijf betrokken is bij milieubewustzijn en duurzaamheid. Met de juiste afvalbakken en een duidelijke communicatie over het scheiden van afval op kantoor, kunt u een positieve impact hebben, niet alleen op het milieu, maar ook op de bedrijfscultuur. Het is een stap in de richting van een duurzamere en verantwoordelijke werkplek, waar iedereen een rol speelt in het behoud van onze kostbare hulpbronnen.

De BrickBin is een circulaire en modulaire prullenbak voor het duurzaam scheiden van afval op het werk!

100% Gerecycled materiaal

De BrickBins worden gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Onder andere van gerecycled plastic of koffiedik. Afval wordt grondstof!
Elk materiaal geeft de afvalbak zijn eigen unieke kleur.

Modulair

De BrickBin is volledig modulair en geschikt voor alle werkplekken, maar ook in de keuken thuis! Er kunnen verschillende deksels op gemonteerd worden, elke afvalstoom heeft zijn eigen kleur, met een duidelijke bestickering met tekst en pictogrammen.

Circulaire economie

Als de BrickBin om welke reden dan ook niet meer te gebruiken is, kan deze bij ons ingeleverd worden om de BrickBin weer helemaal te recyclen. Zo wordt de duurzame afvalbak klaargemaakt voor een leven als nieuwe BrickBin!

Sociaal

We halen een deel van onze grondstoffen op in samenwerking met een sociale werkplaats, waar getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.

De perfecte afvalbak voor op kantoor

De BrickBin is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, wat niet alleen bijdraagt aan het verminderen van de ecologische impact, maar ook een statement maakt over uw toewijding aan duurzaamheid. Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp past de BrickBin naadloos in elke kantoorinrichting en draagt het bij aan een professionele uitstraling. Kies voor de BrickBin prullenbak en maak van uw kantoor een groenere en schonere werkplek, waar duurzaamheid en efficiënt afvalbeheer hand in hand gaan. Het is niet alleen een praktische investering, maar ook een statement van betrokkenheid bij een beter milieu.

Nieuwsgierig geworden?

Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden al uw vragen.